Όπως και στο σχήμα της καπνοσύριγγας, έτσι και στον καπνό η επιλογή αποτελεί προσωπικό γούστο. Εάν η μόνη σας εμπειρία είναι από τσιγάρα και πούρα τότε σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε σε σύγχυση. Η γεύση του καπνού επηρεάζεται από πάρα πολλούς παράγοντες, όπως τα είδη των καπνών που περιέχονται σε αυτόν, το στυλ κοπής του καθώς και από την επιλογή της κατάλληλης καπνοσύριγγας. Ο μόνος τρόπος για να καταλήξει κάποιος στον καλύτερο καπνό γι’ αυτόν είναι μέσα από την χρονοβόρα αλλά και συγχρόνως διασκεδαστική διαδικασία της δοκιμής. 

Αρωματικοί εναντίων μη αρωματικών

 Σαν γενικός κανόνας ισχύει ότι οι αρχάριοι επιλέγουν καπνούς οι οποίοι έχουν εμποτιστεί με διάφορα αρωματικά όπως βανίλια, κεράσι, σαμπάνια κλπ., ενώ αυτοί που είναι συγχρόνως καπνιστές τσιγάρων και πούρων επιλέγουν τους κλασικούς φυσικούς σε γεύση καπνούς.

Αρωματικοί

Ένας καλός αρωματικός καπνός έχει μια ελαφριά γεύση φυσικού καπνού. Οι αρωματικοί καπνοί τείνουν να είναι πιο υγροί σε σχέση με τους μη αρωματικούς κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Ωστόσο αυτά μπορούν να αποφευχθούν εάν ληφθεί κατάλληλη προετοιμασία στον καπνό καθώς και στην την αποθήκευση του. 

Μη Αρωματικοί

Υπάρχουν καπνοί οι οποίοι δεν περιέχουν κανένα επιπλέον αρωματικό ή γευστικό πρόσθετο. Ουσιαστικά ένας καλός μη αρωματικός καπνός δεν περιέχει τίποτα παραπάνω εκτός από καπνό και λίγο νερό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *