Λίγα λόγια για το Puro Accessori…

Το Puro Accessori ξεκίνησε το 2001 και βαδίζει στον 23ο χρόνο παρουσίας του στην Νέα Ερυθραία (Κηφισιά).

20 χρόνια προσφοράς στον καπνιστή!!!

20 χρόνια γνώσης και εμπειρίας!!!

Στο ατελείωτο ταξίδι γεύσεων, αρωμάτων, αισθήσεων και αισθητικής.

20 χρόνια συνεπούς δουλειάς για να βγει το σημερινό αποτέλεσμα!!!

Αυτό το ταξίδι έφερε μαζί του, τη μεγαλύτερη συλλογή πούρων Κούβας και αξεσουάρ για την ελληνική αγορά. Ο συνδυασμός γεύσεων και αισθητικής είναι αυτός που κατατάσσει το Puro Accessori στα καλύτερα καπνομάγαζα της Ευρώπης.

Στα 20 αυτά χρόνια το Puro Accessori έδεσε αρμονικά τη συνύπαρξη της κουβανικής κουλτούρας με το ευρωπαϊκό ταπεραμέντο της καπνοσύριγγας (πίπα καπνού). Πρόσφερε στον Έλληνα καταναλωτή  αντικείμενα αξίας ικανά να στολίσουν την καθημερινή του παρουσία και να βρουν χρήσης στις δραστηριότητές του. Ουσιαστικό βήμα αναβάθμισης του Puro Accessori ήταν η εξέλιξή του το 2015 σε La Casa Del Habanos.

Αυτό το βήμα αποτέλεσε μία ουσιαστική επιβεβαίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει το Puro Accessori και της εκτίμησης από πλευράς του κουβανικού οίκου Habanos S.A.

Οι άνθρωποι που μας επισκέφθηκαν αυτά τα 20 χρόνια εμπλούτισαν τις  γνώσεις τους, έπαιξαν με τις γεύσεις και τα αρώματα, έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές.

Ταξίδεψαν νοερά στις εύφορες πεδιάδες της Pinar del Rio. Δοκίμασαν και γεύτηκαν τον πλούτο που παράγει η κουβανική γη, εμπιστευόμενοι και τις προτάσεις μας.

Αυτή η εμπιστοσύνη αποτελεί την επιβράβευση της δουλειάς μας.

20 Χρόνια και συνεχίζουμε!!!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τις τελευταίες παραλαβές, νέες αφίξεις και προσφορές!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.